BLOGG 2016

I helgen var vi nog på Sveriges största rallytävling , nämligen den som Eskilstuna hunddressyrklubb anordnar,. Vilken fantastisk klubb som fixar ett så stort delatgarantal 422 starter blev det till slut.

Jag tävlade med Joe i nybörjarklass och i första rundan slog han till med 100 poäng den andra blev inte mycket sämre 99 poäng och 1:a placering i båda banorna, så han försörjde hundarna med lite mat ett tag till.

Pj-Oj gick kanonbra som ni kan se på fotot här intill. Tyvärr gjorde vi några grova missar som kostade mycket poäng i båda banorna annars hade det varit SM poäng på båda. Surt sa räven ...... Men hon är fantastiskt den lilla hunden drygt 12 år gammal presterar hon på topp Hjärta.

 

Idag var jag till Inger och Kåre och vallade med vargen. Ville prova nya får och nya hagar inför det stundande vallprovet nästa helg. den killen slutar inte att förvåna så lugn och behaglig i vallhagen trots att han är mer än galen utanför. han skötte sig galant och det finns en stor förhoppning om att vi ska klara oss nästa helg fast man vet aldrig. Kul var att träffa min gamle vän Tage som hjälpte mig att ställa ut fåren Ler

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 06:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

30.06 | 14:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

08.09 | 12:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

07.09 | 18:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian