BLOGG 2016

Har varit på lite tävlingar. Bla var vi ett gäng F-F:are men också några klubbkamrater från MBK som åkte till Skutskär och tävlade i dagarna två. Jag flyttade upp Vargen i klass tre fast vi inte var riktigt klara. Han gjorde två riktigt fina race men vi nollade lite moment så det räckte inte till något förstapris men fint gick han. Joe gjorde väl två godkända tävlingar men inte mer än så, har lite problem att få fart på honom på tävling och vet faktiskt inte riktigt hur vi ska få till det. Han är så taggad på träning men på tävlingen går luften ur honom. Vi var också till södertälje och tävlade lydnad vargen fortsätter att imponera trots lite nollor i protokollet Joe gör allt men inte med den intensitet som jag skulle önska.

Så igår var jag på solvalla och tävlade avancerad klass med Jessie och vi lyckades trots lite strul få till uppflyttningspoäng så nu är hon också en mästarhund Ska bli skönt att få tävla dom båda tjejerna i samma klass. Jessie är parad och valparna väntas komma i slutet av september så spännande !

Vargen är också igång och vallar och han ser riktigt fin ut så kul att träna honom och han tar steg framåt efter varje gång.

Nu väntas 2 härliga veckor i motala och jag hoppas få till båda lydnads rally och vallträning där Cool

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 06:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

30.06 | 14:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

08.09 | 12:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

07.09 | 18:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian