BLOGG 2016

Nytt år 2016

 Vad kommer det att innehållaJa vem vet det enda man kan vara säker på är att jag är den enda som kan påverka hur just mitt 2016 blir. 

Jag hoppas att det blir ett år fyllt med hund aktiviteter, nya och gamla möten men framförallt att min rygg blir bra så fort som möjligt och det jobbar jag på. 

På hund fronten skulle jag ju vilja få både Joe och Oj- Oj inkvalade till SM men även att få Joe klar för  de nya momenten i slutetn av året.. Med Jessie är målet att vi ska  hinna starta i mästarklass.

 Vargen och Vie-Vie är målet att vi ska komma igång ordentligt med vallningen och få vargen uppflyttat till klass tre i lydnaden samt att starta Vie o agility. Om jag vågar vi får se jag kanske överlåter Vies tävlande till nån annan. 

Ja inte kommer jag att ha några fritidsproblem i alla fall..

Jag ska också försöka att hålla sidan lite mer levande.. Det kanske blir lite lättare nu när jag fått en padda av finaste sönerna. Nu kan jag ju använda tiden som jag sitter på färjan till att uppdatera sidan

Ni får dock ursäkta om det blir lite konstig  text då det är väldigt liten text och jag vet inte till hundra hur det fungerar med paddan men det kan jag nog lära mig.

Ha ett riktigt bra 2016

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 06:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

30.06 | 14:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

08.09 | 12:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

07.09 | 18:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian