Blogg

Idag är det 2017 års första dag det gör att jag tar en liten tillbakablick på år 2016.

Tänk att det kunde gå så bra trots att det började så illa.

För i början av året så låg jag fortfarande med mitt diskbråck och hade svåra smärtor och gick på mycket smärtlindring för att överhuvudet taget kuna vara uppe.

Diskbråcket började redan i slutet av oktober år 2015. Den 31/3 2016 blev jag opererad och kunde börja arbeta halvtid i mitten av april. I maj var jag i full gång på jobbet igen.

I skrivandes stund är jag fortfarande inte bra men behöver ingen smärtlindring.

Nåväl nu till hundträningen och jag börjar väl med den äldsta.

Oj-Oj har tävlat rally och blivit en stadig mästarhund med dom flesta resultaten över 90 poäng. Hon gjorde 20 tävlingar och 11 av dessa var över 90 poäng. Vårt mål 2017 är naturligtvis att erövra rallyschampionaten samt att kvala in till SM men det blir mycket svårt. Oj-Oj får hålla på att träna och tävla så länge hon är pigg o glad. Hon är ju inne på sitt trettonde år nu så man vet aldrig hur länge det håller.

Jessie har också tävlat rally och på nio tävlingar så har hon tagit sig från fortsättningsklass till 2 kvalificerade resultat i Mästarklass. Jessie har ju dessutom blivit mamma till en kanonfin kull med 4 valpar. Samma kombination som tidigare och än så länge ser dom kanonfina ut.

Målet är naturligtvis ett rallychampionat med henne också och kanske en SM start så småningom.

Joe har tävlat på i eliten och i slutet av året så tycker jag han har piggnat till ordentligt. Vi kvalade nästan in till SM men räckte inte riktigt enda fram, men med tanke på att jag nästan varit sängliggandes i halvår under kvalperioden så får man vara ganska nöjd med det.

Joe har också tävlat lite Rally och är uppflyttad till avancerad klass Får se om det blir någon fortsättning kanske när vi lgger lydnaden på hyllan. Men nu är det fokus på det nya momenten och förhoppningsvis får vi delta i årets SM

 

Vargen Ja vad ska man säga om den killen. Innan han var et år hamnade jag alltså i sängläge och kunde inte träna något, ja lite grunder hade vi väl hunnit med. I Maj började vi träna på allvar och killen har tagit sig enda från klass ett till att vara uppflyttad till elitklass. Dessutom lyckades vi tillsammans se till att han blev GK VALLHUND något som jag är väldigt stolt över. Målet för i år blir att lära in de nya elitmomenten samt att tävla lite mer vallning.

Lite cuper har vi tävlat också och både i Flen och Nynäshamn segrade vårt lag och Vargen gick till cupfinal. Det gjorde han även på österåkers lucia cup.

Men roligast var ändå lagsegrarna.

Delad glädje dubbel glädje

 

Önskar er alla ett fint hundår!

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 06:30

Hej Det har jag tyvärr inte för tillfället Men eventuellt har en av mina valpköpare en kull på G Mejla gärna vid intresse

30.06 | 14:47

Hej har ni planerat nå valpar 2020 / 2021?

08.09 | 12:36

Hej Nej tyvärr inga planer på några valpar mvh Tina

07.09 | 18:43

Hej
Har ni några planer för border collie valpar i år?

Mvh Tian